Tijdens deze ontspanning zal je merken dat je lichaam steeds meer ontspant.

Dat komt doordat we het gevoel van zachtheid en ontspanning, vanuit de voeten door het lichaam op een vloeiende wijze omhoog brengen. Het naar binnen brengen van de aandacht brengt ook de adem en de gedachten tot rust. Deze ontspanning werkt goed om in slaap te vallen maar ook om op de dag een heerlijk rustpunt te vinden waarna je weer fris verder kan.

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Bekijk alles

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte