Soms is het gewoon eens lekker om de spieren van de benen goed te laten werken.

Krachtige oefeningen te doen die de doorstroming van het bloed in de benen doen toenemen en de vermoeidheid laten afnemen. Intense oefeningen die je laten weten dat je moet blijven ademen en andere spiergroepen in je lichaam moet laten meewerken omdat je alleen dan het juiste resultaat krijgt. Dat je alleen dan in een prettige flow blijft. Pas de oefeningen aan als deze niet goed voelen in jou lichaam. En onthou alsjeblieft dat dit een kracht is in plaats van een zwakte.

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Bekijk alles

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte