Als je last hebt van stress kun je dat terug vinden in je lichaam.

Diverse plekken in je lijf worden stijver door de spanning. De adem zoekt het hoger op in de borst waardoor je het steeds moeilijker krijgt. Om deze ongemakken te verzachten is het prettig om de adem weer te laten stromen en de stijfheid in de spieren te kalmeren. Zo kom je weer terug in je kracht en kun je de stress beter aan.

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Bekijk alles

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte