Dit is een ontspanning voor meisjes (prinsesjes) van 4 tot 7 jaar. We gaan naar een mooi paleis alwaar de Westerlijke vleugel helemaal opnieuw opgeknapt is en daarom is er groot tuinkamerfeest. Na het feest ga je naar je prinsessenbed en sluit je daar je ogen in stilte voor ongeveer 20 seconden. Daarna maak ik je weer langzaam wakker en ben je uitgerust en ontspannen.

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Bekijk alles

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte