In deze ontspanning maak je jezelf heeeel klein en kun je vliegen over mooie gekleurde bloemenvelden. Uiteindelijk ga je dan liggen op een rozenblaadje waar je voor ongeveer 20 seconden je ogen sluit en even helemaal niets meer doet. Daarna volg je mijn stem en wordt je langzaam ontspannen wakker. Doe jij mee?

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Bekijk alles

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte