Nanda Schenkels van Yogaplaza en Yoga met Nanda

Over

Welkom bij het videokanaal van Yoga met Nanda (van Yogaplaza) Video’s die je mee kunt doen wanneer het jou uitkomt. Bekijk yogalessen, meditaties, visualisaties en tips. Speciaal voor kinderen zijn er korte ontspanningen en yogalesjes. Maak tijd voor jezelf en pak die yogamat!

Alle niveau’s en leeftijden zijn welkom. Doe wat goed voelt!

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Sinds 2003 zijn de deuren van mijn yogastudio geopend en worden er 6 dagen per week yogalessen gegeven (hathayoga, buik-billen-benen yoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga, yoga-meditatie mild en regelmatig workshops en cursussen). Een leuk team van professionele docenten staat garant voor permanente kwaliteit.

Ik wil yoga bereikbaar maken voor iedereen, ook als je niet in de buurt woont van yogastudio Yogaplaza. Reacties op lessen komen vanuit het hele land maar ook van onze zuiderburen. Online krijgen we steeds meer abonnees die de lessen waarderen. Daar doen we het voor! Lessen die je overal mee kunt doen, thuis op het werk of op vakantie.

Wil je online lessen volgen, registreer je dan voor een account met lidmaatschap op Yoga met Nanda. Een Gratis lidmaatschap geeft toegang to alle YouTube video’s (zonder reclame) en extra geselecteerde premium content. Het Gratis lidmaatschap kost niets en het zal ook altijd gratis blijven. Naast het gratis aanbod hebben wij inmiddels ook een ruime collectie aan premium content, en we blijven uitbreiden. Als betaald lid ontvang je toegang tot alle unieke yogalessen en cursussen (die niet op YouTube of ergens anders te zien zijn). Unieke content die alleen jij als geregistreerd gebruiker van Yoga met Nanda kunt zien. Nu doen >>

Doe online mee met elke les en abonneer je op dit kanaal zodat je geen enkele update mist. Yoga met Nanda, yoga voor iedereen.

Namasté Nanda

 

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram