Over

Welkom bij het videokanaal van Yoga met Nanda (van Yogaplaza) Video’s die je mee kunt doen wanneer het jou uitkomt. Bekijk yogalessen, meditaties, visualisaties en tips. Speciaal voor kinderen zijn er korte ontspanningen en yogalesjes. Maak tijd voor jezelf en pak die yogamat!

Alle niveau’s en leeftijden zijn welkom. Doe wat goed voelt!

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Sinds 2003 zijn de deuren van mijn yogastudio geopend en worden er 6 dagen per week yogalessen gegeven (hathayoga, buik-billen-benen yoga, zwangerschapsyoga, kinderyoga, yoga-meditatie mild en regelmatig workshops en cursussen). Een leuk team van professionele docenten staat garant voor permanente kwaliteit.

Wil je online lessen volgen, registreer je dan gratis voor Yoga met Nanda. Het kost niets en het zal ook altijd gratis blijven. Naast het gratis aanbod hebben wij inmiddels ook een ruime collectie aan premium content, en we blijven uitbreiden. Als lid ontvang je toegang tot meer premium content die alleen jij als geregistreerd gebruiker van Yoga met Nanda kunt zien. Nu doen >>

Doe online mee met elke les en abonneer je op dit kanaal zodat je geen enkele update mist. Yoga met Nanda, yoga voor iedereen.

Namasté Nanda