Dit is een #ontspanning voor #kinderen van 5 tot 7 jaar. Je kan deze ontspanning uitvoeren in bed, maar ook gewoon liggend op de bank of op de vloer. Je vergelijkt jezelf met een lief zacht en licht #lieveheersbeestje, waardoor je boosheid vervangt voor liefde, en je zo licht wordt van binnen. Licht en rustig in lijf en hoofd. Daarna ontspan je helemaal op een blad van een #sierlijke #bloem.

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Bekijk alles

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte