In deze ontspanning breng je je aandacht naar het ruisende geluid van je adem. Omdat je hier op concentreert worden alle gedachten in je hoofd veel minder. Het kan zelfs zo zijn dat je even niet meer nadenkt, dat het lekker rustig wordt in je hoofd. En omdat je even helemaal niets doet wordt je ook nog eens lekker ontspannen.

Dus kom straks goed liggen, misschien wel met een kussentje onder je hoofd en een warme deken over je heen. Sluit dan je ogen en luister naar mijn stem. Soms is het even stil maar dan ga je gewoon door met voelen. Vertrouw maar op mijn stem. #yogametnanda

 

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Bekijk alles

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte