In deze #ontspanning gaan we naar #Berenland waarin een beer uitlegt dat spelen en zeker buiten spelen goed is voor je lichaam en je zo kan ontspannen. Dat spelen en plezier hebben helpt om sterk te blijven en dat het rustig is in je hoofd.

Dus doe mee met deze Beren-ontspanning. Omdat er een kleine ademoefening in deze ontspanning zit wil ik je vragen om een pop of een autootje naast je neer te leggen. Dan kun je deze later gemakkelijk pakken. (voor kinderen van 4 – 6 jaar)

 

 

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Bekijk alles

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nanda

Mijn naam is Nanda Schenkels en ik ben de oprichter en eigenaar van Yogaplaza. Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geef hier op 'Yoga met Nanda' online les voor iedereen. Namasté

Volg Yoga met Nanda

Blijf op de hoogte, volg, like en deel

Yoga met Nanda nu ook op Instagram

Blijf op de hoogte